Ingrediente

CE CONŢIN CAPSULELE UP, CARE E FORMULA MAGICĂ?

Secretul acestui preparat constă în câteva ingrediente, prin care Up reușește să aibă efect asupra organismului dumneavoastră chiar şi timp de 5 zile, fără să-l încarce însă.

Rehmannia glutinosa – Extract de rădăcina de Rehmannia

Rehmannia glutinosa - Extract de rădăcina de RehmanniaRădăcina de rehmannia glutinosa este privită ca un tonic suprarenal (al glandelor adrenale), activitate demonstrată în diferite studii experimentale. De asemenea este un bun diuretic si este folosită de medicina chinezească tradiţională.

Panax Ginseng – Extract de rădăcina de Ginseng

Originară din estul Asiei şi din America de Nord, Ginsengul este o plantă perenă cu o utilizare mai veche de 5000 de ani. Ginsegul chinezesc şi coreean sau Panax Ginseng este cunoscut în Panax Ginseng - Extract de rădăcina de GinsengcOrientul îndepartat ca rădăcina vieţii, pentru că poate încetini procesele de îmbătrânire şi menţine puterea şi pofta de viaţă, îmbunătăţeşte activitatea cerebrală şi eliberarea de adrenalină. Chinezii susţin că extractul de ginseng vindecă o multitudine de afecţiuni: impotenţa, anemia, afecţiunile digestive, insomniile, oboseala, tulburările de circulaţie sanguină şi reglează tensiunea arterială. De asemenea, stimulează activitatea glandelor endocrine şi facilitează asimilarea vitaminelor şi substanţelor minerale.

Dioscorea opposita – Extract din rizomi de Ignama-sălbatic

Dioscorea opposita - Extract din rizomi de Ignama-sălbaticIgnamul sălbatic (Dioscorea Opposita) este cunoscut pentru efectele sale benefice: reglează tranzitul intestinal, este adjuvant în stimularea secreției biliare, scăderea colesterolului şi a concentrației de zahăr în sânge și este antiinflamator.

Lycium barbarum – Extract de fructe de Goji

Goji conţine vitamina B1, B2, C, o combinaţie echilibrată de minerale esenţiale care sunt necesare metabolizării proteinelor: calciu, crom, fier, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu, sodiu si zinc. Lycium barbarum - Extract de fructe de GojiGoji conţine 21% fibre şi poate controla glucoza şi apetitul. Fructele Goji conţin germaniu, mineral considerat a avea proprietăţi anti-cancerigene. Goji îmbunătăţeşte circulaţia, întăreşte inima, întârzie instalarea senzaţiei de oboseală, creşte vitalitatea. Goji prezintă caracteristicile necesare combaterii factorilor cheie care provoacă bolile de inimă: colesterolul oxidat şi presiunea arterială crescută. Cercetările medicale au identificat o varietate de nutrienţi conţinuţi de Goji, care îi conferă fructului proprietăţi anti-aging.

Alpinae Oxyphyllae – Extract din fructe mature de Alpia oxyphylia

Alpinae Oxyphyllae - Extract din fructe mature de Alpia oxyphyliaTonifică Yangul cu efect de încălzire a meridianlui rinichiului, splinei, crescând astfel apetitul sexual. Are efecte şi în enurezis, spermatoree, urinare frecventă, incontinenţă urinară. Prin efectul de tonifiere a Yangului, splinei asigură o bună digestie, înlăturând simptomele de balonare abdominală, anorexie, diaree, vărsături sau salivaţie excesivă.

Poria cocos - Extract din sceroţi de Pâine-indianăPoria cocos – Extract din sceroţi de Pâine-indiană

Poria este o ciupercă care creşte la rădăcinile pinilor, utilizată adesea în medicina naturistă chinezească. Este un tonic natural, întăreşte funcţiile splinei. Poria îmbunătăţeşte considerabil sistemul imunitar.

Cinnamomum cassia – Extract din scoarţă de scorţişoară

Cinnamomum cassia - Extract din scoarţă de scorţişoarăStimulează secreţia de insulină, ajutând la menţinerea glicemiei sub control. Creşte consumul glucidelor în muşchii striaţi, crescând astfel capacitatea de efort fizic. Este antioxidant natural, reducând procesele degradative şi incidenţa afecţiunilor ce au la bază efectul nociv al radicalilor liberi. Reglează pofta de mâncare. Măreşte rezistenţa organismului faţă de agenţii patogeni.