Garanție

SATISFACŢIE 100%, GARANŢIE BANII ÎNAPOI 100%!

Produsul nostru beneficiază de garanţia 100%, chiar de la prima capsulă luată.

Cumperi, testezi şi, dacă nu-ţi place, îţi dăm banii înapoi – fără întrebări!

Suntem 100% convinşi că veţi fi mulţumit de produs chiar din prima zi, aşa că avem următoarea ofertă irezistibilă pentru dumneavoastră!

Cumpăraţi orice cantitate de UP de la noi (nu trebuie să cumpăraţi mai multe cutii pentru a beneficia de garanţie), încercaţi produsul (luaţi o capsulă) şi, în cazul în care efectele nu corespund aşteptărilor dumneavoastră, trimiteţi-ne înapoi cutia deschisă şi pe cele nedeschise (dacă aţi cumpărat mai multe cutii – important este să ne trimiteţi înapoi comanda totală), iar noi vă restituim banii cheltuiţi.

DE UNDE ŞTIU CĂ SUNT ELIGIBIL SĂ PRIMESC BANII ÎNAPOI?

Dacă nu sunteţi sigur că sunteţi eligibil pentru returnarea banilor, mai citiţi o dată secțiunea de mai sus. Sau, mai simplu, vă răspundem noi: DA, sunteți eligibil.

Oricine este eligibil, oricât de mică ar fi comanda, căci UP funcţionează de prima capsulă luată.

NU E ŢEAPĂ? UNDE SUNT SCRISUL MĂRUNT ŞI CLAUZELE ASCUNSE?

În primul rând, suntem o firmă serioasă, existentă de peste 6 ani pe piață (SC Web-Guru SRL, J19/30/2014, RO32711591). Este o chestiune de reputație: nu ne permitem să-i înşelăm pe clienţii noştri. Ştim şi noi că zvonurile negative se răspândesc cel mai repede. Vă garantăm că nimeni nu are nicio plângere legată de firma noastră, pentru că facem totul astfel încât clienţii noştri să fie mulţumiţi 100%.

Nu există clauze ascunse, litere mici, steluţe sau orice altceva care v-ar putea împiedica să vă primiţi banii înapoi. Cum ne permitem acest lucru, cum ne protejăm? Simplu. Dacă un client de-al nostru își cere banii înapoi, noi nu mai acceptăm comenzi de la acest client în viitor. Evident, dacă nu este mulţumit, de ce ar mai vrea să comande în continuare?

CE SĂ FAC DACĂ VREAU SĂ CER BANII ÎNAPOI?

Pregătiţi un colet: scrieţi o cerere (de mână sau pe calculator), care să conţină neapărat numele dumneavoastră complet şi adresa la care aţi primit comanda (asiguraţi-vă că vă vom putea recunoaşte ca fiind clientul nostru) şi solicitarea dumneavoastră de despăgubire. Puneţi în colet cutiile UP deschise şi nedeschise (trebuie să ne trimiteţi TOATE cutiile comandate). Trimiteţi-ne coletul prin poştă sau curier pe costul dumneavoastră. Dacă trimiteţi pachetul cu plata la destinatar (adică la noi), îl vom refuza. Nu vă faceți griji, vă vom returna toți banii cheltuiți. Adresaţi coletul către Departamentul de garanţii, adresa poştală:

SC Web-Guru SRL, Miercurea Ciuc, str. Kőrösi Csoma Sándor, nr. 2, judeţul Harghita

În maximum 30 de zile de la data primirii coletului, vă veţi primi banii înapoi printr-un mandat poştal.

Garanţia este valabilă doar la prima comandă şi într-un termen de 30 de zile.

Totuşi, dacă aveţi întrebări referitoare la garanţie, nu ezitaţi să ne contactaţi.