Administrare

CUM SĂ LUAŢI CAPSULELE UP?

Luaţi o capsulă cu minimum o oră înainte de actul sexual, împreună cu un pahar cu apă.

CONȚINUTUL CUTIEI DESIGILATE TREBUIE CONSUMAT ÎN TERMEN DE 2 LUNI!

Dacă aveţi deja de mai multă vreme probleme cu erecţia şi simţiţi că v-au scăzut performanţa şi rezistenţa sexuală, este recomandat să folosiţi preparatul pe post de tratament. Asta înseamnă luarea unei capsule regulat la fiecare 3 – 4 zile. Absorbţia ingredientelor speciale este lentă, obţinându-se adtfel un efect de lungă durată.

Dacă nu aveţi probleme cu erecţia şi potenţa, dar vreţi ca partenera dumneavoastră să fie mai satisfăcută şi să-i oferiţi momente de neuitat, o singură pastilă la nevoie (cu o oră înainte de actul sexual) poate să facă miracole.

Folosite ca o cură, pastilele UP vă rezolvă problemele cu potenţa și scad timpul de recuperare între actele sexuale multiple. Acest produs este de mare ajutor în combaterea stresului şi a epuizării sistemului nervos, conferindu-vă în acest mod o imunitate mai mare și întărindu-vă atât fizic, cât şi mental.

Pastilele UP nu stimulează dorinţa sexuală la femei, dar ajută la îmbunătăţirea rezistenţei fizice şi mentale.

Atenţie: Acest produs nu este destinat pentru diagnosticarea, tratamentul, vindecarea sau prevenirea oricărei boli<. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Citiţi cu atenţie prospectul! Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Condiţii de păstrare: ferit de lumină solară directă şi de căldură.

Termen de garanţie: 3 ani de la data fabricaţiei. Data expirării este inscripţionată pe cutie.